Borůvkový nízkotučný cheesecake

Porce
4

Doba přípravy
1 hodina + zatuhnutí

Náročnost (1-5)
3


Nutriční hodnoty na 1 porci

455 kcal – 26 g B – 49 g S – 17 g T


Suroviny

Spodní vrstva:

  • 200 g celozrnných sušenek bez přidaného cukru
  • 150 g bílého jogurtu

Druhá vrstva:

  • 600 g řeckého bílého jogurtu
  • 2 vejce
  • 30 g vanilkového proteinu*
  • 20 g špaldové mouky
  • vanilkový flavdrops*

Třetí vrstva:

  • 5 plátků želatiny
  • 260 ml vody
  • 250 g (mražených) borůvek

Postup přípravy

  1. Suroviny na první vrstvu smícháme a mokrýma rukama natlačíme do vymazané kulaté formy.
  2. Suroviny na druhou vrstvu rovněž smícháme a nalijeme na první vrstvu.
  3. Cheesecake pečeme na 170°C 40 minut.
  4. Po vyndání cheesecaku z trouby si připravíme želatinu dle návodu na obalu.
  5. Připravenou želatinu (pokud je tekutá jako voda) necháme v hrnci a dáme do lednice na cca 15 minut – dokud trochu neztuhne.
  6. Poté želatinu nalijeme na cheesecake a vložíme ho do lednice ztuhnout – nejlépe přes noc.

Suroviny označené hvězdičkou* koupíte na eshopu www.myprotein.cz, kde můžete využít slevu 33% na všechny produkty v plné ceně (slevový kód: LENKA33) nebo slevu 8% navíc na již zlevněné produkty (slevový kód LENKA8)


Pokud recept vyzkoušíte, nezapomeňte se pochlubit fotkou na Instagramu a označit mě, ať mi to neuteče! 🙂

Komentáře

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.